Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Έκπληξη μεγατόνων στο Κύπελλο Γερμανίας, αποκλεισμός για Λεβερκούζεν από ομάδα Δ’ κατηγορίας (video)

Έκπληξη μεγατόνων στο Κύπελλο Γερμανίας,  αποκλεισμός για Λεβερκούζεν από ομάδα Δ’ κατηγορίας (video)
Reuters

Τεράστια έκπληξη στο Κύπελλο Γερμανίας. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή στην παράταση από τη Ροτ-Βάις Έσεν, ομάδα στον Δυτικό όμιλο της Regional League (Δ’ κατηγορία) και αποκλείστηκε στη φάση των «16» της διοργάνωσης. «Λύτρωση» στην παράταση για Ντόρτμουντ.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη έως τώρα στο Κύπελλο Γερμανίας έκανε η Ροτ Βάις Έσεν. Η ομάδα της Δ΄ κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος κατάφερε να αποκλείσει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Μπάγερ Λεβερκούζεν, επικρατώντας με 2-1 στην παράταση, στη φάση των «16» του θεσμού.

Οι «ασπιρίνες», μάλιστα, έστω και το επιπλέον μισάωρο κατάφεραν να προηγηθούν στο 105΄ με τον Μπέιλι και προς στιγμή φάνηκε ότι έστω και δύσκολα θα έπαιρναν το «εισιτήριο», ωστόσο, οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με δύο γκολ, στο 108΄ με τον Κεφκίρ και στο 117΄ με τον Ένγκελμαν για το τελικό 2-1.

Η Ντόρτμουντ χρειάστηκε το γκολ του Χάλαντ στο 95′ της παράτασης για να κερδίσει εντός έδρας την Πάντερμπορν με 3-2 και να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τα τέρματα των Καν (6’) και Σάντσο (16’) αλλά είδαν το ματς να πηγαίνει στην παράταση, δεχόμενοι γκολ στο 79’ και στο 90+8’ με την εκτέλεση πέναλτι του Ογούσου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις