Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έκπληκτος με Superleague o Παναθηναϊκός! “Παράγραφος που αλλοιώνει τα συμφωνηθέντα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το “τριφύλλι” καταγγέλλει πως προστέθηκε δίχως την σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων η παράγραφος περί αντίθεσης της Supeleague στην αναστολή του πρωταθλήματος. Αντίθετη και η ΑΕΚ με την ανακοίνωση…

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαχώρισε τη θέση της από την Superleague -κατά της αναστολής του πρωταθλήματος- και κάνει λόγο για αλλοίωση των συμφωνηθέντων.

Την αντίθεσή της για την συγκεκριμένη ανακοίνωση εκφράζει και η ΑΕΚ, τονίζοντας ότι αυτή συντάχθηκε με την αποχώρηση του Βαγγέλη Ασλανίδη από το ΔΣ, χωρίς να γνωρίζει την τελευταία παράγραφο

Ανακοίνωση των “πρασίνων:

“Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με έκπληξη διάβασε την ανακοίνωση της Super League για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εκ των υστέρων μετά την αποχώρηση πολλών μελών από το Δ.Σ προσετέθη παράγραφος που αλλοιώνει τα συμφωνηθέντα.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δηλώνει υποχρεωμένη να πειθαρχήσει στις αποφάσεις FIFA, UEFA και διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ περί των πρωταθλημάτων, θεωρεί ότι δύσκολα μπορεί να δει προκοπή το ποδόσφαιρο σε συνθήκες μαφιόζικων επιθέσεων και ελπίζει η Πολιτεία να διαλευκάνει γρήγορα όσα ανατριχιαστικά συμβαίνουν εις βάρος ανθρώπων και των οικογενειών τους ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η ευνομία στο ποδόσφαιρο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε