Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκρηξη… ενθουσιασμού

Έκρηξη… ενθουσιασμού

Τα διθυραμβικά σχόλια, ο αυτοσαρκασμός του Νιόπλια και η προσήλωση στο στόχο. Βγενόπουλος:”Θα πάρουμε το πρωτάθλημα ακόμα και αν είμαστε στο -2 πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό”.

“Χθες ήμουν… κακός προπονητής, αλλά σήμερα είμαι καλός. Σας λέω πως ούτε καλός είμαι, ούτε τίποτα. Νέος είμαι και μαθαίνω από τα λάθη μου. Μπήκα στα βαθιά μετά την καρπαζιά από την Καβάλα και σιγά σιγά συνηθίζω”, δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την μεγάλη ανατροπή επί της Ρόμα. Ο προπονητής του Παναθηναικού δεν ξέχασε τα όσα άκουσε αυτός και οι παίκτες του μετά την ήττα από την Καβάλα και συμπλήρωσε:”Σε τέτοια παιχνίδι μετράει ο εγωισμός. Χρειάζεται μυαλό, αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Απολαμβάνουμε την επιτυχία αλλά η χαρά πρέπει να κρατάει μία μέρα και η λύπη επίσης μία μέρα”.

Να “συσπειρωθούν” όλοι γύρω από την ομάδα και να σταματήσουν οι κριτικές, ήταν το μήνυμα του Ανδρέα Βγενόπουλου: “Κερδίσαμε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά. Θέλω ενίσχυση το καλοκαίρι για να πάμε ακόμη καλύτερα και με την ευκαιρία θέλω να καλέσω όλους τους Παναθηναϊκούς σε συσπείρωση. Να σταματήσουν οι γελοίες κριτικές σε Νιόπλια, Λέτο και Καραγκούνη. Αυτές οι κριτικές είναι προδοσία για τον Παναθηναϊκό. Θα πάρουμε το πρωτάθλημα ακόμη κι αν είμαστε στο -2 πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό” , κατέληξε.

Τα λάθη δεν θα επαναληφθούν, τόνισε ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος έχει το βλέμμα στην επόμενη πρόκληση του “τριφυλλιού”: “Πικράναμε τους φίλαθλους, πικραθήκαμε και εμείς με την Καβάλα, αλλά δείξαμε ποιοι είμαστε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τέτοια εμφάνιση όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας δεν πρέπει να επαναληφθεί. Τώρα έχουμε το μυαλό μας μόνο στην Τούμπα και ελπίζουμε να έχουμε καλή απόδοση, να πάρουμε το ματς και φυσικά το πρωτάθλημα. Σήμερα πιστεύω ότι ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα και τους παίκτες που διαθέτουμε”, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, πρωταγωνιστής στα γαλλικά μέσα είναι για μια ακόμη φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ. Πέρα από τα κολακευτικά σχόλια, καλούν τον προπονητή της Εθνικής Γαλλίας να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το φιλικό με την Ισπανία. “Υπό το βλέμμα του Μανκόσφσκι, ο Σισέ δεν έχασε την ευκαιρία του”, αναφέρει το francefootball. “Το γκολ του Σισέ είναι αρκετό για να τον φέρει στην εθνική Γαλλίας”, τονίζει το topfoot.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε