Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ: “Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου” είπε ο Γιαννούλης (videos)

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ: “Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου” είπε ο Γιαννούλης (videos)
ΦΩΤΟ intime

Έξαλλοι είναι στον ΠΑΟΚ με τον πρώτο και τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακού, εξαιτίας της φάσης που έφερε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών και “καθάρισε” την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η είσοδος του Φορτούνη στον αγωνιστικό χώρο μετά από τραυματισμό, δευτερόλεπτα πριν το γκολ, θεωρείται παράτυπη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αν και ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού είχε το “ok” των ρέφερι.

Για διαμαρτυρίες στη φάση αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Καρυπίδης, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά και του Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Γιαννούλη

«Μέχρι το 65′ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ, όμως είχαμε και πάλι τις ευκαιρίες για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε και ένα δεύτερο γκολ που δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου, να μπαίνει παίκτης εκτός αγωνιστικού χώρου και να κλέβει την μπάλα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η φάση που έφερε “φωνές” και… κόκκινη στο “Καραϊσκάκης” (videos)

Οι αλλαγές γίνονται για να φρεσκάρουν την ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Ήταν επιθετικές, αλλά είχαμε το σκορ με το μέρος μας. Είμαστε εκτός Κυπέλλου. Δε νομίζω ότι η ομάδα δεν είχε χημεία σήμερα. Όταν έρχεσαι να παίξεις στην έδρα του αντιπάλου σου, πας για διαχείριση του παιχνδιού και μέχρι ένα σημείο ήταν στα μέτρα μας το παιχνίδι».

Η δήλωση του Φερέιρα για τη φάση

«Αν έπρεπε να το χαρακτηρίσουμε το παιχνίδι με μια λέξη αυτή θα ήταν η αποτελεσματικότητα και μετά ένα λάθος που δεν ήταν δικό μας φταίξιμο. Πάντα είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι ένα λάθος σε αυτόν που πρέπει και ζητάω συγνώμη, αν θεωρεί ότι κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη, τότε να το κάνει, αλλά είναι ένα λάθος ξεκάθαρα εις βάρος μας, γι’αυτό πάντα λέμε στους παίκτες, πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους παράγοντες που ελέγχουμε, αλλά για τα σφάλματα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις