Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εξαλλος με τους παίκτες ο Στραματσόνι: “Τι κάνετε; Πάλι τα ίδια;”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν ανήκει στους προπονητές που έχουν… χάσει τα αποδυτήρια. Ωστόσο, αυτά που φαίνεται πως συζητάει με τους παίκτες του δεν βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Τι κάνετε; Τι εικόνα είναι αυτή που δείχνετε; Πάλι τα ίδια; Έχουμε ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή και παρουσιάζεστε έτσι; Αν δεν αλλάξετε θα χάσουμε. Θέλετε να χάσουμε; Να χαρίσουμε το παιχνίδι ξανά;», έλεγε στους παίκτες του στο ημίχρονο στο ματς με τον Πανιώνιο και τους επεσήμανε: «Δεν κάνετε τίποτα απ’ όσα έχουμε πει.. Ο Πανιώνιος μπαίνει στην περιοχή μας και δεν κάνουμε τίποτα για να τους σταματήσουμε. Αλλα είχαμε πει πριν από το ματς και άλλα βλέπω τώρα. Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε. Θα μπορούσαμε να χάνουμε. Και αν συνεχίσουμε έτσι να είστε σίγουροι πως θα χάσουμε».

Οι παίκτες είπαν: «Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εικόνα αυτή. Δεν κάνουμε τίποτα σωστά. Να μην κάνουμε λάθη, να σφίξουμε τις γραμμές και να κρατήσουμε περισσότερο μπάλα. Θα χάσουμε το παιχνίδι και την ευκαιρία να μπούμε πάλι στο πρωτάθλημα αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι». 

Ωστόσο, βελτίωση στην εικόνα τους δεν υπήρξε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε