Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Έξαλλος ο Καρμέλο με τον Τραμπ! «Κήρυξε πόλεμο στους Αμερικανούς πολίτες»

Έξαλλος ο Καρμέλο με τον Τραμπ! «Κήρυξε πόλεμο στους Αμερικανούς πολίτες»

Ο Καρμέλο Άντονι επιτέθηκε μέσω twitter στον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κήρυξε πόλεμο στους Αμερικανούς πολίτες επειδή διαμαρτύρονται για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βρεθεί στο επίκεντρο της… οργής που επικρατεί στις ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό.

Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, να στείλει τον αμερικανικό στρατό στους δρόμους σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του -που δεν ρίχνουν τους τόνους- έχουν εξοργίσει έναν ακόμα NBAer. Ο Καρμέλο Άντονι εξέφρασε την αγανάκτηση του και μίλησε για.. πράξη πολέμου από τον Τραμπ προς τους πολίτες της χώρας.

«Ο Τραμπ κήρυξε πόλεμο απέναντι στους Αμερικανούς που διαδηλώνουν για τη δολοφονία ενός μαύρου. Και ακόμη δεν έχουν συλλάβει αυτούς που σκότωσαν τον Τζορτζ Φλόιντ. Η Αμερική καταστρέφεται και καίγεται. Αρνήθηκαν ακόμη και να απαγγείλουν κατηγορίες στους αστυνομικούς που σκότωσαν έναν μαύρο άνδρα μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου! Θα προτιμούσαν να χάσουν τα πάντα από το να απονείμουν δικαιοσύνη σε έναν μαύρο άνδρα! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας», αναφέρει ο Καρμέλο Άντονι στο ποστάρισμα του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NOTONEALLFOUR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carmelo Anthony (@carmeloanthony) στις

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις