Σάββατο, 30 Μαρ.
16oC Αθήνα

Έξαλλος ο Ντίνο Ράτζα με τις φωνές για παραίτηση: «Θα είμαι στην Κροατία όσο θα είναι ο Βράνκοβιτς»

Έξαλλος ο Ντίνο Ράτζα με τις φωνές για παραίτηση: «Θα είμαι στην Κροατία όσο θα είναι ο Βράνκοβιτς»
Intime.gr

Η Κροατία ηττήθηκε με 81-79 από τη Φιναλνδία και έμεινε εκτός συνέχειας των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ 2023. Οπαδοί της “χρβάτσκα” -αλλά και δημοσιογράφοι- τα έβαλαν με τον Ντίνο Ράτζα, με τον θρύλο του μπάσκετ να περνάει στην αντεπίθεση.

Μέσα της Κροατίας αλλά και οπαδοί, έβαλαν στο… στόχαστρο τους τον Ντίνο Ράτζα, μετά τον αποκλεισμό της “χρβάτσκα”, ζητώντας την παραίτηση του από τη θέση του υπεύθυνου της εθνικής ομάδας.

Ο Ντίνο Ράτζα, όμως, δεν είναι από τους ανθρώπους που θα… μασήσουν από τις “φωνές” και την κριτική και έδωσε τη δική του απάντηση.

«Θα πρέπει όλοι να κοιταχτούμε στον καθρέφτη», δήλωσε αρχικά ο Ντίνο Ράτζα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως πως πρέπει να γίνει συνολική αυτοκριτική στην Κροατία.

Ο άλλοτε μεγάλος άσος του μπάσκετ κλήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του -με κάλεσμα για παραίτηση- και απάντησε με εκνευρισμό: «Αυτοί οι οπαδοί της Ζαντάρ δεν έχουν κοιταχθεί ποτέ στον καθρέφτη. Θα πρέπει να αναρωτηθούν γιατί η ομάδα τους δεν έβγαλε ούτε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης μετά τον Κόμαζετς. Απαιτούν την παραίτησή μου, αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου. Πού θα είχαμε φτάσει αν τους ακούγαμε», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «… θα είμαι στην ομοσπονδία όσο είναι πρόεδρος εκεί ο Στόγιαν Βράνκοβιτς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις