Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εξαλλος ο Πεδουλάκης με ερώτηση για τον Διαμαντίδη! “Μίλησαν χυδαία στον Φώτση” (VIDEO)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι πρώην παράγοντας του Άρη έβρισε τη μητέρα του Αντώνη Φώτση, η οποία δεν ζει πια, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης έγινε έξαλλος όταν χρειάστηκε να μιλήσει για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

Από την αρχή του παιχνιδιού η κατάσταση στο Παλέ δεν ήταν φιλική προς τους “πρασινούς”. Αρχικά ο Ελιοτ Γουΐλιαμς αντέδρασε στην εξέδρα κι έπειτα ο αγώνας διεκόπη προσωρινά, καθώς ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα για τον “κάπτεν” του “τριφυλλιού”.

Σύμφωνα με τους “πράσινους” όταν μίλησαν άσχημα για τη μητέρα του Φώτση απειλήθηκε μίνι σύρραξη…

Στο μεταξύ, ο Πεδουλάκης εξοργίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για τη στάση του Δημήτρη Διαμαντίδη. 

Ερωτηθείς «Αν η συμπεριφορά του Διαμαντίδη ήταν προκλητική και σε κάποια σημεία στα όρια της κωμωδίας, όπως με τον εκβιασμό των φάουλ» απάντησε: «Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Εγώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια εδώ. Τώρα να φτάσουμε στο σημείο να σχολιάσουμε τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη φτάνει στα όρια της ασέβειας. Είναι στα όρια της ασέβειας. Το τι γίνεται μέσα στο γήπεδο, το αν κάποιος κάνει flopping ή κάτι άλλο, αυτό γίνεται στις τέσσερις γραμμές. Μετά που το ματς τελειώνει όλοι είναι αγαπημένοι. Αν τώρα προσπαθούμε να κάνουμε ένα παιδί που είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά, να βγάλουμε ότι η συμπεριφορά του μέσα είναι απρεπής… Τι να πω… Είναι 36 χρονών, έχει παίξει, έχει δείξει, έχει προκληθεί, δεν έχει απαντήσει, αλλά δεν έχει αντιδράσει δεν, δεν… Αυτά είναι παλιά κόλπα, πάρα πολύ παλιά. Αφήστε τα…

Η γκεμπελική μέθοδος και η προβοκάτσια δεν περνάει. Αφήστε τα αυτά. Μιλάμε για ένα παιδί που είναι κόσμημα για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως ήταν ο Γκάλης και άλλοι. Δεν θέλω να μπω σε άλλα θέματα. Νομίζω ότι κάνετε ένα άλλο πράγμα που δεν θέλω. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε