Site icon NewsIT

«Εξάσφαιρη» Μπάγερν στη «γιορτή» για τον τίτλο στην Bundesliga

08.05.2021 | 21:45
«Εξάσφαιρη» Μπάγερν στη «γιορτή» για τον τίτλο στην Bundesliga

Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v Borussia Moenchengladbach - Allianz Arena, Munich, Germany - May 8, 2021 Bayern Munich's Thomas Muller celebrates scoring their second goal with Robert Lewandowski and Jamal Musiala Pool via REUTERS/Matthias Schrader DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Με ένα “εκκωφαντικό” 6-0, η Μπάγερν Μονάχου έκανε “πάρτι” τίτλου κόντρα στην Γκλάντμπαχ, πανηγυρίζοντας έναν ακόμη τίτλο πρωταθλήματος στην Bundesliga.

Οι “Βαυαροί” ήταν… καταιγιστικοί από το πρώτο ημίχρονο, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με τον Λεβαντόφσκι και πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα με τον Μίλερ, τον Κομάν και τον Πολωνό να σκοράρει για δεύτερη φορά πριν τη λήξη του 45λεπτου.

Ο Λεβαντόφσκι πέτυχε και χατ τρικ στο δεύτερο μέρος, σκοράροντας από τη “βούλα” του πέναλτι, για να φθάσει τα 39 γκολ στη σεζόν και να “αγκαλιάσει” το χρυσό παπούτσι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σανέ κι ενώ η Μπάγερν είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Νιανζού.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version