Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Εξομολόγηση Μπέντνερ για τον εθισμό στον τζόγο: “Έχανα 400.000 λίρες σε ένα βράδυ!”

Μπέντνερ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Intime

Ο πρώην επιθετικός των Γιουβέντους και Άρσεναλ, Νίκλας Μπέντνερ, εξομολογήθηκε τον εθισμό του στον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια εξιστορώντας τι συνέβη το βράδυ που άλλαξε η ζωή του.

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, ο επιθετικός της 32χρονο Δανός επιθετικός Νίκλας Μπέντνερ, που πλέον αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη, αποκάλυψε πως οι τραυματισμοί που έφεραν τον… κατήφορο στην ποδοσφαιρική του καριέρα τον έκαναν  να εθιστεί στον τζόγο. 

“Κάποιες στιγμές θα μπορούσε να φανεί σαν εθισμός. Εγώ πάντα ένιωθα ότι το είχα υπό έλεγχο, αλλά εκείνη η νύχτα ήταν που τα άλλαξε όλα. Δεν ήθελα να ζω έτσι. Όταν είχα πολλούς τραυματισμούς δεν μπορούσα να βρω εκείνο το συναρπαστικό συναίσθημα του να παίζεις μπροστά σε 60.000 ανθρώπους. Η μόνη στιγμή που μπορούσα να έχω αυτό αίσθημα ανταγωνισμού ήταν όταν ήμουν στο καζίνο. Όσο μεγαλύτερο ήταν το ποσό που διακυβεύονταν τόσο μεγαλύτερη ήταν και η αδρεναλίνη”, ανέφερε αρχικά ο Μπέντνερ προτού ο δημοσιογράφος τον ρωτήσει για εκείνη την νύχτα:

“Σε μία βραδιά έχανα 400.000 λίρες, αλλά στο τέλος κατάφερα να κερδίσω πίσω τα περισσότερα και τελικά έχασα 20.000. Ένιωθα άσχημα, αλλά όταν επέστρεψα στο σπίτι ήξερα ότι οι βραδιές του μεγάλου τζογαρίσματος έχουν τελειώσει. Δεν ήθελα να γίνω ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχασε όλα τα λεφτά του και δεν χρησιμοποίησε το μυαλό του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις