Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξορία τέλος! Η ΑΕΚ γύρισε έπειτα από 853 ημέρες

ΦΩΤΟ AEKFC
ΦΩΤΟ AEKFC

Η επανεμφάνιση της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ύστερα από 28 μήνες, δηλαδή 853 ημέρες είναι ξεκάθαρα το γεγονός της πρώτης αγωνιστικής της Super League!

Η Ενωση υποδέχεται τον Πλατανιά απόψε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και αναμένεται να βρεθούν στο ΟΑΚΑ περισσότεροι από 30.000 οπαδοί που περιμένουν να δουν τον “Δικέφαλο” στο πρώτο… πέταγμά του στη μεγάλη κατηγορία, μετά την “εξορία” του στη Γ’ Εθνική και τη Football League!

Ηταν 21 Απριλίου του 2013 όταν η Ενωση έχασε από τον Ατρόμητο και υποβιβάστηκε και σήμερα 22 Αυγούστου του 2015 φωνάζει στο ΟΑΚΑ: “Ηρθα! Είμαι εδώ. Γύρισα πίσω”.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει πιθανότατα στην ενδεκάδα του τους:
Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο, Σοϊλέδη (ή Ντίντακ), Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Ανάκογλου, Γροντής, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πλατέλλας και Κρισάντους. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάνταλος, Μπακάκης, Κορδέρο και Ανδρεόπουλος, όπως και οι Σβάρνας, Ζόριτς, Φαγέ, Βούρας και Βασιλαντωνόπουλος.

Η αποστολή του Πλατανιά αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές:
Ολιμπά, Σωτηρίου, Αποστολόπουλο, Βάντερσον, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Μπανανά, Σελίν, Μαχαμάτ, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινό, Γουνδουλάκη, Ντίνα, Τζίλβαν, Τσουράκη, Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο και Γιακουμάκη.

Το σημερινό πρόγραμμα:

19:15 Novasports 1: Super League: Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης
19:15 Novasports 2: Super League: ΑΕΛ Καλλονής – Ηρακλής
21:30 Novasports 1: Super League: ΑΕΚ – Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε