Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Εκτέλεσε” τον Αστέρα ο Μάντζιος! Μεγάλη νίκη για Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο Λεβαδειακός επικράτησε εντός έδρας του ευρωπαίου Αστέρα Τρίπολης με 2-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τους Βοιωτούς, οι οποίοι πανηγύρισαν τη δεύτερη φετινή νίκη τους.

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από τον Αστέρα Τρίπολης καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στην πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μοιραίος του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ευθύνεται αποκλειστικά για το πρώτο γκολ του Μάντζιου.

Ο αγώνας

Το θέαμα ήταν κακό στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε ένα παιχνίδι κέντρου, δίχως να καταφέρουν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις. Οι δύο τερματοφύλακες ήταν θεατές στο παιχνίδι, μέχρι και το 45′. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Βαγγέλης Μάντζιος έκανε μία σέντρα-σουτ από τα αριστερά, ο Θεοδωρόπουλος δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία του έφυγε μέσα από τα χέρια, και ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ.
Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, ήτοι με γκολ του Μάντζιου για τον Λεβαδειακό. Ο Έλληνας σέντερ φορ πήρε την ασίστ από τον Στάθη και με ένα όμορφο τελείωμα νίκησε για δεύτερη φορά τον Θεοδωρόπουλο, γράφοντας το 2-0.
Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ στο 53′, όταν οι γηπεδούχοι παρολίγο να πετύχουν ένα τρομερό αυτογκόλ. Ο Μιλιάζες πήγε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Τσιντώντας έδιωξε την τελευταία στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα μία ευκαιρία στο 67′, με τον Τσιντώντα να αποκρούει το σουτ του Σκούρτη, ενώ στο 71′ ο Χαμντάνι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση off side.
Τελικά, οι παίκτες του Βεργέτη μείωσαν σε 2-1 στο 87′, με τον Γιάννου να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Αστέρας δεν κατάφερε στα εναπομείναντα λεπτά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, παρότι πίεσε αρκετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε