Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκτός Εθνικής Ελλάδας ο Νικ Καλάθης για το Μουντομπάσκετ

Εκτός Εθνικής Ελλάδας ο Νικ Καλάθης για το Μουντομπάσκετ

Ο Νικ Καλάθης δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ πήρε την απόφαση να μην ενισχύσει τη γαλανόλευκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θέλει να ξεκουραστεί.

Τα προβλήματα στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του Μουντομπάσκετ αυξάνονται. Μετά τον Κώστα Σλούκα, ήρθε ο Νικ Καλάθης να ενημερώσει ότι δεν θα ενισχύσει τη γαλανόλευκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θέλει να ξεκουραστεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο καλύτερους γκαρντ της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι τράβηξαν το… κουπί τα προηγούμενα χρόνια.

Όλα αυτά την ώρα που και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αμφίβολος για το Μουντομπάσκετ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ θα βρεθεί κανονικά στις κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα διαθέσιμος λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Το ίδιο ισχύει και για τον μικρό του αδερφό, Κώστα.

Παράλληλα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας και τη θέση του στο γαλανόλευκο ρόστερ θα πάρει ο Τόμας Γουόκαπ.

Θυμίζουμε πως η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Group C για το Μουντομπάσκετ, μαζί με τις ΗΠΑ, την Ιορδανία και την Νέα Ζηλανδία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις