Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

El Clasico: Με όπλο την επιθετική γραμμή Μπάρτσα και Ρεάλ

El Clasico: Με όπλο την επιθετική γραμμή Μπάρτσα και Ρεάλ

Το Ισπανικό πρωτάθλημα αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις για ακόμη μία φορά στους φίλους του, καθώς οδεύουμε σε ακόμη ένα Clasico. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες στο Καμπ Νου, το Σάββατο (18:00) στη δημοφιλέστερη ποδοσφαιρική συνάντηση του πλανήτη.

Μέσι, Νέιμαρ, Σουάρες ή Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ; Μπορεί η διακοπή λόγω των εθνικών υποχρεώσεων να τους κράτησε μακριά, αλλά οι παραγωγικότερες επιθετικές τριπλέτες των τελευταίων δεκαετιών καλούνται να αναλάβουν δράση για ακόμα μία αφορά φέτος.

Αναμφίβολα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους και το… καθήκον του σκοραρίσματος, τους καλεί, σε μία αναμέτρηση η οποία πέρα από το γόητρο και το θέαμα, μπορεί να επιβεβαιώσει τον πρωταθλητή (Μπρατσελόνα) ή να δώσει επιπλέον ώθηση στον διεκδικητή που έχει μείνει πίσω τη βαθμολογία

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια;

Όσον αφορά τους παίκτες των δύο ομάδων, πρώτος σκόρερ στην ιστορία του el clasico είναι ο Λιονέλ Μέσσι, με 21 γκολ, ενώ για τη Ρεάλ, ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με 15 γκολ.

Ο Πορτογάλος μάλιστα κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ συνεχόμενων γκολ, έχοντας σκοράρει συνολικά σε 6 συνεχόμενες αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα της Βαρκελώνης! Ο Stoiximan προσφέρει σε εξαιρετική τιμή το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Κ. Ρονάλντο απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Τόσο ο Αργεντίνος, όσο και ο Πορτογάλος αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς πέρα από τις επιδόσεις τους, οι οποίες δεδομένα αποτελούν βαρόμετρο για τις ομάδες τους, οδηγούν και την κούρσα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα, ο Κ. Ρονάλντο είναι ο πρώτος σκόρερ του Ισπανικού πρωταθλήματος, με 28 γκολ, ενώ ο Μέσσι, που απουσίασε 2 μήνες λόγω τραυματισμού, έχει βρει δίχτυα συνολικά 22 φορές. Ανάμεσά τους, βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες με 26 γκολ, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής των μπλαουγκράνα με τρομερές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Καθώς οι Λουίς Ενρίκε και Ζιντάν βάζουν τις τελευταίες πινελιές στις ενδεκάδες τους, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δείχνουν ιδιαίτερα φορμαρισμένοι ενόψει της αναμέτρησης και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ανυπομονεί για μια ακόμη μονομαχία. Περισσότερα το Σάββατο το βράδυ, στο γρασίδι του Καμπ Νου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε