Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελ Καντουρί: “Θα δούμε τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ, θα ήταν ωραίο όμως να γυρίσω στην Τορίνο”

Ελ Καντουρί: “Θα δούμε τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ, θα ήταν ωραίο όμως να γυρίσω στην Τορίνο”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δήλωσε πως θα ήταν ωραίο να επέστρεφε στον Τορίνο, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις σε ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Τορίνο παραχώρησε ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, όντας αινιγματικός αναφορικά με το μέλλον του στο “δικέφαλο του Βορρά”, ενώ τόνισε πως θα ήταν ωραίο αλλά δύσκολο να επιστρέψει στην Τορίνο.

Συγκεκριμένα ο Ομάρ Ελ Καντουρί δήλωσε: “Εδώ στον ΠΑΟΚ έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη και θα πρέπει να δω τι θα κάνω με την ομάδα. Αυτά τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για μένα, γιατί είχα πολλούς τραυματισμούς από τότε που ήρθα εδώ, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην καριέρα μου. Κατάρα. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Φυσικά μου λείπει η Ιταλία. Η σύζυγός μου είναι Ιταλίδα και τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί εκεί. Μετά το Μαρόκο και το Βέλγιο είναι η τρίτη χώρα μου. Να επιστρέψω στην Τορίνο; Είναι δύσκολο, αλλά θα είναι πολύ ωραίο, γιατί στην Τορίνο έζησα ίσως τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις