Αθλητικά

Ελ Σαραουί, Γκάτι και Καζάλε οι τρεις νέοι ποδοσφαιριστές που είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις στην Ιταλία σχετικά με τα ονόματα ποδοσφαιριστών που φέρονται να είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού.

Παράνομη άσκηση τυχερών παιχνιδιών ή στοιχηματικών δραστηριοτήτων είναι η κατηγορία, που έχει απαγγείλει η εισαγγελία του Τορίνο στους Τζανιόλο, Τονάλι, Φατζόλι και Ζαλέφσκι.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, το σκάνδαλο έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και εμπλέκονται περίπου 40 παίκτες, οι οποίοι φαίνεται πως βρίσκονται στο στόχαστρο των ερευνών που ασχολούνται με την υπόθεση.

Σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα άλλα τρία ονόματα. Πρόκειται για τους Στεφάν Ελ Σαραουΐ, Φεντερίκο Γκάτι και Νικολό Καζάλε, που και αυτοί εμπλέκονται σε διαδικασίες παράνομου στοιχηματισμού.

Προς το παρόν, η είδηση δεν επιβεβαιώνεται. Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Κορόνα είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε και την εμπλοκή των Τονάλι και Τζανιόλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα