Αθλητικά

Ελεύθεροι οι τέσσερις για την επίθεση στον σύνδεσμο του Άρη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις προσαχθέντες για την επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη που βρίσκεται επί της οδού Αργυροκάστρου, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Χθες το απόγευμα, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε κάμερα ασφαλείας που έχει τοποθετηθεί εξωτερικά του συνδέσμου, πιθανότατα με πέτρες. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία προχώρησε στις προσαγωγές. Από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι σχετικό με την επίθεση και τα τέσσερα άτομα αποχώρησαν από το αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα