Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ελλάδα – Αυστραλία 20-5: Δεύτερη νίκη για την εθνική ανδρών του πόλο στο Wolrd Cup με σαρωτική εμφάνιση

Ελλάδα – Αυστραλία 20-5: Δεύτερη νίκη για την εθνική ανδρών του πόλο στο Wolrd Cup με σαρωτική εμφάνιση
youtube

Η εθνική πόλο των ανδρών έπιασε μια… ονειρεμένη απόδοση, συνέτριψε 20-5 την Αυστραλία και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον Β΄ προκριματικό όμιλο του World Cup, που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα.

Παρά την κούραση από τη χθεσινή (10/3) μάχη με τη Σερβία, η εθνική πόλο των ανδρών παρέδωσαν… μαθήματα σύγχρονου πόλο κόντρα στην Αυστραλία, επικράτησε με το εκπληκτικό 20-5 και απέδειξε ότι το «ταβάνι» της ομάδας είναι πολύ ψηλό.

Σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου (εκτός του αρχηγού, Γιάννη Φουντούλη, που δεν έπαιξε πολύ και έχασε κι ένα πέναλτι), με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου να είναι ο κορυφαίος σκόρερ με πέντε τέρματα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αύριο έχει ρεπό και επιστρέφει στη δράση τη Δευτέρα (13/3, 18:30), αντιμετωπίζοντας τη Γεωργία.

Πλέον, η εθνική έχεις έξι βαθμούς σε τρία ματς, όσους και η Σερβία, με την Ισπανία να έχει το απόλυτο με βαθμούς. Ακολουθούν Μαυροβούνιο και Γεωργία με τρεις, ενώ η Αυστραλία ακόμα… το παλεύει.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 3-1, 3-2, 7-2

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου 5, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος 2, Νικολαϊδης 3, Κάκαρης 2, Δερβίσης 1, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Τιμ Χάμιλ): Πόρτερ, Ναγκλ 1, Μπερεχούλακ 1, Νέγκους, Πάουερ 1, Λάμπι, Πάβιγιαρντ 1, Μάρντσεν, Α. Φορντ, Πατ, Πουτ, Εντουαρντς 1, Χέτζες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις