Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ελλάδα – Εκουαδόρ 0-2: Ήττα στο διπλό για Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα και 2-1 το συνολικό σκορ υπέρ της ελληνικής ομάδας

Ελλάδα – Εκουαδόρ 0-2: Ήττα στο διπλό για Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα και 2-1 το συνολικό σκορ υπέρ της ελληνικής ομάδας
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Αλέξανδρος Σκορίλας το “πάλεψαν” μέχρι τέλους για την Ελλάδα, αλλά ηττήθηκαν με 2-0 σετ [7-6(4), 6-4] από το δίδυμο των Εσκομπάρ – Ιντάλγκο για το Εκουαδόρ, που μείωσε το συνολικό σκορ στο 2-1.

Παρά την κακοκαιρία στην Αττική, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ (περίπου 7.000) για το διπλό της Ελλάδας με το Εκουαδόρ στο Davis Cup, στο οποίο έμεινε τελικά εκτός την τελευταία στιγμή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Αλέξανδρος Σκορίλας πήρε τη θέση του, δίπλα στον Πέτρο Τσιτσιπά και έδωσε μεγάλη “μάχη” για την τρίτη νίκη της ελληνικής ομάδας σε τρία ματς.

Το δίδυμο της “γαλανόλευκης” εμφανίστηκε απόλυτα ανταγωνιστικό κόντρα στους Εσκομπάρ και Ιντάλγκο από το Εκουαδόρ, αλλά έχασε και τα δύο σετ στις λεπτομέρειες. Το πρώτο κρίθηκε μάλιστα στο τάι μπρέικ υπέρ του Ισημερινού, ενώ στο δεύτερο Τσιτσιπάς και Σκορδίλας είχαν μπρέικ πόιντ για να δώσουν και δεύτερο τάι μπρέικ, αλλά “λύγισαν” τελικά με 6-4 και ηττήθηκαν με 2-0 σετ.

Το συνολικό σκορ στο Ελλάδα – Εκουαδόρ μειώθηκε έτσι σε 2-1, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία να “σφραγίσει” την άνοδο στο World Group I του Davis Cup, επικρατώντας του Αντρές Αντράντε στο επόμενο παιχνίδι των δύο χωρών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις