Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ελλάδα – Ισπανία 10-10: Μεγάλη εμφάνιση και ισοπαλία κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πόλο γυναικών

Ελλάδα – Ισπανία 10-10: Μεγάλη εμφάνιση και ισοπαλία κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πόλο γυναικών
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Η Ελλάδα έκανε φοβερή εμφάνιση κόντρα στην πανίσχυρη Ισπανία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο γυναικών και πήρε την ισοπαλία με 10-10, δεχόμενη μάλιστα την ισοφάριση στο τέλος του αγώνα.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε δυνατά το ματς και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως οι Ισπανίδες αντέδρασαν και ανέτρεψαν το σκορ, παίρνοντας προβάδισμα στην τελευταία περίοδο. Η Ελλάδα δεν τα παράτησε όμως και με μεγάλη ψυχή πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ με 10-9, πριν δεχθεί την ισοφάριση, ένα λεπτό πριν το φινάλε του αγώνα.

Έστω κι έτσι όμως, η “γαλανόλευκη” έμεινε… ζωντανή ακόμη και για την πρώτη θέση του ομίλου και φυσικά για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά, η Ελλάδα “διέλυσε” την Ταϊλάνδη με 28-1, ενώ η Ισπανία έκανε… περίπατο με 18-8 κόντρα στη Γαλλία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 2-2, 2-2

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 2, Νίνου 1, Πάτρα, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

Ισπανία (Μιγκέλ Άνχελ Γκάια Ότσα): Έστερ Ράμος, Νόγκε Φριγκόλα, Εσπάρ Λακέ 1, Ορτίθ 3, Πέρεθ Βίβας, Γκονζάλεθ Λόπεθ, Ρουίθ Μπαρίλ 4, Πένια, Φόρτσα Αρίθα, Κάμους, Γκαρθία Γκοντόι 1, Λέιτον Αρόνιες 1, Τέρε.

Η βαθμολογία

1. Ελλάδα 3 (+27)

2. Ισπανία 3 (+10)

3. Γαλλία 0 (-10)

4. Ταϊλάνδη 0 (-27)

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις