Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ελλάδα – Ιταλία 10-11: Η ανατροπή των «ατζούρι» και το γκολ του Ντι Φούλβιο που απέκλεισε την εθνική πόλο των ανδρών

Ελλάδα – Ιταλία 10-11: Η ανατροπή των «ατζούρι» και το γκολ του Ντι Φούλβιο που απέκλεισε την εθνική πόλο των ανδρών

Η εθνική πόλο των ανδρών “άγγιξε” την πρόκριση στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στην Ντόχα, αλλά η Ιταλία ολοκλήρωσε την ανατροπή του σκορ με γκολ του Ντι Φούλβιο και έφτασε στη νίκη (11-10) και την πρόκριση. Τα highlights του αγώνα.

Μετά από ένα συγκλονιστικό προημιτελικό με απίθανες ανατροπές, η εθνική πόλο των ανδρών ηττήθηκε 11-10 από την Ιταλία και έμεινε εκτός τετράδας, μετά από δύο συνεχόμενες παρουσίες στο βάθρο.

Η ελληνική ομάδα έπαιξε για τέσσερα λεπτά με παίκτη λιγότερο στη δεύτερη περίοδο, λόγω αποβολής του Αργυρόπουλου, και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να ανακάμψει και προηγήθηκε 10-8, 2΄35΄΄ πριν τη λήξη.

Ενώ όμως βρίσκονταν μια… ανάσα από τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου τα έκαναν όλα λάθος στα τελευταία δυόμισι λεπτά και οι “ατζούρι”, χάρη σε γκολ του Ντι Φούλβιο 42 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία. Στην τελευταία επίθεση της γαλανόλευκης, ο Παπαναστασίου ήταν άστοχος.

Η εθνική θα παίξει για τις θέσεις 5-8 με το Μαυροβούνιο, το πρωί της Πέμπτης (15/2, 11:00

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις