Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελλάδα – Καζακστάν: Ξεκίνησε η γαλανόλευκη προετοιμασία με 21 ποδοσφαιριστές

Ελλάδα – Καζακστάν: Ξεκίνησε η γαλανόλευκη προετοιμασία με 21 ποδοσφαιριστές

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το κρίσιμο παιχνίδι με το Καζακστάν ξεκίνησε την Κυριακή (17/03), με τους διεθνείς να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, είχε διαθέσιμους 21 ποδοσφαιριστές, με πολλούς εξ αυτών να δίνουν το παρών παρότι είχαν μέχρι και χθες αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους συλλόγους όπου αγωνίζονται.

Οι έξι παίκτες που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην αποστολή της γαλανόλευκης είναι οι: Γιακουμάκης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Μπουχαλάκης, Παυλίδης και Σιώπης, που είχαν αγώνες σήμερα.

Οι παίκτες που πήραν μέρος στην προπόνηση ήταν οι εξής: Αθανασιάδης, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Ρότα, Μπάλντοκ, Σάλιακας, Μάνταλος, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Ζέκα, Μασούρας, Xατζηγιοβάννης, Τζόλης, Ιωαννίδης, Τζαβέλλας.

Η επόμενη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για την Καθαρά Δευτέρα στις 17:00 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό αλλά και τα ΜΜΕ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις