Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελλάδα – Καζακστάν με διαιτητή τον elite Ντανίλ Μάκελι

Ελλάδα – Καζακστάν με διαιτητή τον elite Ντανίλ Μάκελι
Eurokinissi

Η UEFA ανακοίνωσε την ομάδα διαιτητών που θα βρεθούν την Πέμπτη στην “OPAP Arena” και θα διευθύνουν το Ελλάδα – Καζακστάν για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024. “Πρώτο” διαιτητής, ο… γνωστός, Ντανίλ Μάκελι.

Ο Ολλανδός, Ντανίλ Μάκελι (elite διαιτητής της UEFA) ορίστηκε να διευθύνει τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με το Καζακστάν (21/03, 21:45, Newsit.gr, ALPHA, Novasports Prime) για τα ημιτελικά των play offs του Euro 2024.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Βαν Ντε Βρις, 4ος ο επίσης, Ολλανδός Άλαρντ Λίντχαουτ, ενώ στο στο VAR θα είναι ο Ρομπ Ντιέπερινκ.

Ο Μάκελι έχει…. εμπειρία από ματς της Super League, ενώ έχει διευθύνει και αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Τη φετινή σεζόν “σφύριξε” τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι στα προκριματικά του Europa League.

Στο παρελθόν είχε βρεθεί στο ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ για τα προημιτελικά Conference League, αλλά και σε έξι ακόμα ματς  (Άρης – Ολυμπιακός 2-1, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2 (τελικός Κυπέλλου), Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0 και Άρης – ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις