Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελλάδα – Καζακστάν: Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής από τον Γκουστάβο Πογέτ για το μεγάλο ματς στην OPAP Arena

Ελλάδα – Καζακστάν: Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής από τον Γκουστάβο Πογέτ για το μεγάλο ματς στην OPAP Arena
Eurokinissi

Μετράει αντίστροφα η Εθνική ποδοσφαίρου για τον αγώνα με το Καζακστάν στην OPAP Arena (21:45, Newsit.gr, Novasports Prime, Alpha). Η αποστολή του Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του πρώτο “τελικού”, για την πρόκριση της ομάδας στα τελικά του Euro 2024.

Η Εθνική ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης (20.03.2024) την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Καζακστάν, για τα ημιτελικά των playoffs για το Euro 2024. Η Γαλανόλευκη θέλει τη νίκη, για να διεκδικήσει ένα “εισιτήριο” για τα τελικά του τουρνουά κόντρα σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο, την ερχόμενη Τρίτη (26.03.2024).

Ανήμερα του αγώνα, ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε την αποστολή της Γαανόλευκης, αφήνοντας εκτός τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο Κωνσταντίνους Κουλιεράκης, αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής κι έτσι έμεινε στα “πιτς”. Οι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που θα μείνουν στην… εξέδρα είναι οι Γιώργος Αθανασιάδης, Μανώλης Σάλιακας και Κάρλος Ζέκα.

Η αποστολή της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις