Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ελλάδα – Κύπρος: Πρεμιέρα με «γκέλα» στη Λεωφόρο (video)

Ελλάδα – Κύπρος: Πρεμιέρα με «γκέλα» στη Λεωφόρο (video)
Intime.gr

Ελλάδα και Κύπρος έμειναν στο 0-0 στο «Απ. Νικολαΐδης», στην πρεμιέρα τους στον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro U21 2021-23. Επόμενο ματς για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα στις 5 Ιουνίου, με το Λιχτενστάιν (εκτός).

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε ο αγώνας των Εθνικών Ομάδων U21 της Ελλάδας και της Κύπρου, στη Λεωφόρο, για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro2023.

Η Ελλάδα μπήκε αρκετά δυνατά στον αγώνα και στο 8’ είχε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Φώτη Ιωαννίδη να «σημαδεύει» το δοκάρι του Κίττου.

Οι Κύπριοι πήραν την κατοχή της μπάλας μετά το 25’ και στο 36’ έχασαν διπλή ευκαιρία, αρχικά με τον Ναούμ (μπλόκαρε ο Μανδάς) κι εν συνεχεία με τον Κακουλή (πλάσαρε άουτ).

Στο δεύτερο μέρος η Κύπρος έφτασε κοντά στο γκολ (50’), όμως το πλασέ του Κωστή αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Μανδά. Στο 60’ ο Τσαούσης επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Κίττο με μακρινό, «σκαστό» σουτ, όμως ο γκολκίπερ της Κύπρου απομάκρυνε σε κόρνερ.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Στέφανος Κίττος έκανε την απόκρουση του αγώνα, σε εξ επαφής προσπάθεια του Εμμανουηλίδη, ενώ στο 88’ ο Πινακάς από καλή θέση μέσα απ’ την περιοχή έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ απ’ τα δοκάρια του Κίττου.

Επόμενο ματς για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα στις 5 Ιουνίου με αντίπαλο το Λιχτενστάιν εκτός έδρας. Θυμίζουμε ότι τα τελικά του Euro U21 θα πραγματοποιηθούν από 9 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023 σε Γεωργία και Ρουμανία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Γ. Γκούμας): Μανδάς, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης (64’ Ζαγαρίτης), Τσιγγάρας, Αλεξανδρόπουλος (64’ Κούτσιας), Θυμιάνης, Εμμανουηλίδης (79’ Πινακάς), Μαχαίρας (64’ Χριστόπουλος), Ιωαννίδης.

ΚΥΠΡΟΣ (Γ. Οκκάς): Κίττος, Σεργίου, Κέρκεζ, Κυπριανού, Νικολάου (75’ Γαβριήλ), Κωστή (84’ Αβραάμ), Χρυσοστόμου (65’ Ηλία), Παναγιώτου, Ναούμ, Κατσαντώνης (75’ Λουκά), Κακουλή (64’ Παρούτης).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις