Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ελλάδα – Ολλανδία: H ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ

Ελλάδα – Ολλανδία: H ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ
Reuters

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ, για την 11άδα της Εθνικής ποδοσφαίρου κόντρα στην Ολλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2024. Οι επιλογές του Κούμαν.

Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε διάθεση να “ανακατέψει” την ενδεκάδα της Εθνικής ποδοσφαίρου, στον “τελικό” με την Ολλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2024.

O Φώτης Ιωαννίδης ξεκινάει βασικός και στη θέση του Γιώργου Γιακουμάκη, παρά το γκολ που σκόραρε ο δεύτερος κόντρα στην Ιρλανδία.

Παράλληλα, ο Γουστάβο Πογέτ βάζει τρεις κεντρικούς αμυντικούς στην άμυνα, “ρίχνοντας” στο ματς τον Κουλιεράκη, με τους Τσιμίκα και Ρότα να παίζουν ως φουλ μπακ.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Τσιμίκας, Μάνταλος, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γούτας, Γιακουμάκης, Γιαννούλης, Σιώπης.

Την ίδια στιγμή, η Ολλανδία παρατάσσεται με τρεις στόπερ στον «τελικό» της OPAP Arena!

Οι επιλογές του Ρόναλντ Κούμαν: Βερμπρούγκεν, Ντούμφρις, Φαν Ντάικ, Χερτράουντα, Ακέ, Χάρτμαν, Βίφερ, Ρέιντερς, Σίμονς, Μπέργκβαϊν, Βέγκχορστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις