Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ελλάδα – Ολλανδία: Sold out ο «τελικός» στην OPAP Arena

Ελλάδα – Ολλανδία: Sold out ο «τελικός» στην OPAP Arena
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ελλάδα έχει μπροστά της έναν τελικό πρόκρισης απόψε, (16/10, 21:45, LIVE από το Newsit.gr) κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 και η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη για να ενισχύσει την Εθνική ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με το sold out να γίνεται αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα Ελλάδα – Ολλανδία και να δείχνει το “κλίμα” μεταξύ των φίλων της Εθνικής ποδοσφαίρου, οι οποίοι και ετοιμάζουν… πάρτι για τις κερκίδες της OPAP Arena.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ανεπανάληπτη είναι η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα για μια ακόμη φορά, καθώς πριν από λίγο εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με την Ολλανδία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους, η οποία θα αποτελέσει το θεμέλιο προκειμένου να επιτευχθεί το ευκταίο απέναντι στην Ολλανδία απόψε και η Εθνική μας Ομάδα να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις