Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελλάδα – Ολλανδία: «Ο Κούμαν δεν έχει καταφέρει αυτό που έχει πετύχει ο Πογιέτ στην Εθνική» δηλώνει ο Άγγελος Χαριστέας

Ελλάδα – Ολλανδία: «Ο Κούμαν δεν έχει καταφέρει αυτό που έχει πετύχει ο Πογιέτ στην Εθνική» δηλώνει ο Άγγελος Χαριστέας
Eurokinissi

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στην ολλανδική τηλεόραση για το ΕλλάδαΟλλανδία στα προκριματικά του Euro 2024, πλέκοντας το εγκώμιο του Γουστάβο Πογιέτ και τονίζοντας πως αν η εθνική βρει τους “οράνιε”… ευάλωτους, τότε “θα επιτεθεί”.

Με σημαντικό πέρασμα από την Εredivisie, φορώντας τις φανέλες των Άγιαξ και Φέγενορντ, ο Άγγελος Χαριστέας αναφέρθηκε στον “τελικό” που δίνουν τη Δευτέρα (16.10 / 21:45) Ελλάδα και Ολλανδία στην “OPAP Arena”, για τα προκριματικά του Euro 2024.

«O Πογιέτ έχει καταφέρει να κερδίσει τους παίκτες. Τολμά να κάνει επιλογές και να είναι ξεκάθαρος γι’ αυτές. Φέρνει ηρεμία στην ομάδα με ξεκάθαρους κανόνες” ανέφερε αρχικά ο “ήρωας” της Εθνικής μας στο Εuro 2004.

Οι ομάδες του βασίζονται κυρίως στην αμυντική οργάνωση. Προσαρμόζει τον τρόπο παιχνιδιού του στον αντίπαλο. Αν οι Ολλανδοί δείξουν ευάλωτοι τη Δευτέρα, η Ελλάδα θα επιτεθεί.

Αυτό το γκρουπ παικτών έχει φέρει πίσω το καλό συναίσθημα για την Εθνική. Είναι στην ιδανική κατάσταση γι’ αυτό το ματς με την Ολλανδία. Δε βλέπω στους Ολλανδούς το πνεύμα που έχει εμφυσήσει στην Ελλάδα ο Πογιέτ. Ο Κούμαν δεν το έχει καταφέρει ακόμα. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να επιπλεύσουν στην Αθήνα” τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις