Αθλητικά

Ελλάδα – Σλοβενία: Πρόβλημα και με την Τούμπα! Στον… αέρα η αναμέτρηση

Το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβενία για το Nations League θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (18,11) αλλά ακόμα και τώρα η έδρα του αγώνα δεν είναι σίγουρη. Η Τούμπα έχει… δυσκολίες, λόγω κορονοϊού.

Η έδρα του Ελλάδα – Σλοβενία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League έχει γίνει ένα… άλυτο πρόβλημα.

Αρχικά, ήταν να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ανάγκασε την ΕΠΟ να στείλει το ματς Τούμπα. Η Πολιτική Προστασία όμως έχει αντιρρήσεις, λόγω της επιδιμιολογικής κατάστασης που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη εν μέσω lockdown.

Η Εθνική αυτή τη στιγμή ψάχνει για νέα έδρα και το ματς βρίσκεται στον… αέρα, αφού τα περισσότερα γήπεδα που πληρούν τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου παιχνιδιού, κάνουν εργασίες στους χλοοτάπητες τους.

Οι λύσεις που υπάρχουν στο τραπέζι, είναι η Ριζούπολη και η Νέα Σμύρνη, αλλά είναι άγνωστό εάν η ΕΠΟ πάρει το «οκ» για τη διεξαγωγή του αγώνα σε αυτά τα γήπεδα ή σε κάποιο άλλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα