Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελλάδα – Τουρκία: Με Λάρκιν, αλλά χωρίς Σανλί οι Τούρκοι στα Άνω Λιόσια

Ελλάδα – Τουρκία: Με Λάρκιν, αλλά χωρίς Σανλί οι Τούρκοι στα Άνω Λιόσια

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Τουρκία στους αγώνες με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ του 2023 στις 22/2 στα Λιόσια (18:00) και στις 25/2 στην Κωνσταντινούπολη (19:00).

Οι Τούρκοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Σερτάκ Σανλί, καθώς ο Τούρκος σέντερ έχει υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα στην Euroleague. Για τον ίδιο λόγο αναμένεται να λείψει και ο συμπαίκτης του, Νικ Καλάθης, από τα παιχνίδια της Ελλάδας.

Αντίθετα, ο Σέιν Λάρκιν θα δώσει κανονικά το παρών. Ο σούπερ σταρ της Εφές Αναντολού έχει υποχρεώσεις με την τουρκική ομάδα την Πέμπτη (24/2) και την επομένη θα ταξιδέψει στην Αθήναγια να αγωνιστεί στο ματς των Λιοσίων (18:00). 

Οι συμπαίκτες του, Μπουγκραχάν Τουντσέρ και Ερτέν Γκαζί, που ούτως ή άλλως δεν έχουν ρόλο στην Euroleague, θα μείνουν στην εθνική Τουρκίας και θα είναι στη διάθεση του Ορούν Ενέ για τα δύο παιχνίδια με την Ελλάδα.

Όσον αφορά στους Μελίχ Μαχμούτογλου και Μετετσάν Μπιρσάν θα μείνουν για να βοηθήσουν την εθνική Τουρκίας παρότι η Φενέρμπαχτσε παίζει την Παρασκευή με Μονακό και την Κυριακή με Ερυθρό Αστέρα, αμφότερα τα ματς εκτός έδρας. Αντίθετα, ο Σεχμούς Χαζέρ θα μείνει στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς στη Φενέρμπαχτσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις