Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελλάς Βερόνα – Ρόμα 1-3: Ο Μαντί Καμαρά βοήθησε να έρθει η ανατροπή

Ελλάς Βερόνα – Ρόμα 1-3: Ο Μαντί Καμαρά βοήθησε να έρθει η ανατροπή
Reuters

Η Ελλάς Βερόνα προηγήθηκε κόντρα στην Ρόμα, αλλά οι “τζιαλορόσι” πέτυχαν την ανατροπή (3-1) και υποχρέωσαν τους γηπεδούχους στην 5η τους σερί ήττα και 9η φετινή στη Serie A. Ο Μαντί Καμαρά πρωταγωνίστησε στο γκολ της ισοφάρισης.

Με τον Μαντί Καμαρά να παίζει σημαντικό ρόλο στην ανατροπή του σκορ, η Ρόμα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Ελλάς Βερόνα κι έφτασε τους 25 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές στη Serie A (4η θέση).

Η Ελλάς Βερόνα (ουραγός με 5 βαθμούς, όσους έχει και η Κρεμονέζε) άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Νταβίντοβιτς, αλλά στη συνέχεια είδε τον σκόρερ να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα στο 36′ και γνώρισε την ισοφάριση στο 45+1′ από τον Ζανιόλο. Το 1-1 ξεκίνησε από ενέργεια του Μαντί Καμαρά.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πίεσε σωστά και έκλεψε την μπάλα, τροφοδοτώντας στη συνέχεια τον Έιμπραχαμ, με τον Άγγλο επιθετικό να πλασάρει στο δοκάρι και τον Ζανιόλο να βρίσκεται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, διαμορφώνοντας το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Ρόμα, που τελικά έφτασε στη νίκη με δυο γκολ στο φινάλε του αγώνα. Ο 18χρονος, Βολπάτο έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους στο 88′, ενώ στο 90+2′ “σέρβιρε” στον Ελ Σαραουί για το τελικό 3-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις