Αθλητικά

Έλληνας… Τσάρος – Χρυσό deal για τον Παπαδόπουλο

Όταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έφευγε από τον Πειραιά με προορισμό τον Γκελζενκίρχεν, λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν αυτό που θα ακολουθούσε. Ο Έλληνας αμυντικός θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Ζενίτ!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, δεν αποτελεί απλά βασικό αναντικατάστατο στέλεχος της Σάλκε και της Εθνικής ομάδας, αλλά πλέον είναι και περιζήτητος ανά την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Η μεταγραφή του διεθνούς στόπερ από τους “ερυθρόλευκους” στην Σάλκε είχε φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ και τώρα οι Γερμανοί ετοιμάζονται να τον πουλήσουν στα 20 εκατ. ευρώ.

Το τρέχον συμβόλαιο του νεαρού παίκτη αγγίζει τις 750.000 ευρώ (450.000 ευρώ έπαιρνε για ενάμισι χρόνο) και τώρα έρχονται οι Ρώσοι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, οι οποίοι του προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η εφορία στη Ρωσία (13%) δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη της Γερμανίας (45%).

Στο πάγιο ποσό του συμβολαίου του διεθνούς άσου δεν υπολογίζονται τα μπόνους (για κατάκτηση πρωταθλήματος 1 εκατ. ευρώ και για την πρόκριση της ρωσικής ομάδας στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ άλλο μισό εκατ. ευρώ). Έτσι ο Παπαδόπουλος θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα