Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Εμιλιάνο Μαρτίνες για το χαμένο πέναλτι του Τσουαμενί: «Πραγματικά τα γ@@@σε όλα»

Εμιλιάνο Μαρτίνες για το χαμένο πέναλτι του Τσουαμενί: «Πραγματικά τα γ@@@σε όλα»

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες επέστρεψε στη γενέτειρα του, Μαρ Ντελ Πλάτα, με τους συμπατριώτες του να υποδέχονται σαν ήρωα τον Αργεντινό τερματοφύλακα, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Αργεντινή να κατακτήσει το Μουντιάλ και να επιστρέψει στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ξεχώρισε από την εθνική Αργεντινής με τις επεμβάσεις που έκανε κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και στα πέναλτι στο Μουντιάλ 2022.

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα βρέθηκε, πάντως, στο στόχαστρο αρκετών οπαδών, μετά τον απαράδεκτο τρόπο που πανηγύρισε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα, αλλά και για την κούκλα του Εμπαπέ που κρατούσε στους πανηγυρισμούς του Μπουένος Άιρες.

Στην Αργεντινή ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ένας ήρωας, ο οποίος είδε περίπου 150 χιλιάδες Αργεντινούς να συγκεντρώνονται στη Μαρ ντελ Πλάτα για να τον υποδεχτούν και να πανηγυρίσουν μαζί του την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Εκεί πήρε το μικρόφωνο και φρόντισε να γίνει και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής, αυτή τη φορά για δήλωση του για τον Ορελιέν Τσουαμενί.

“Όταν έπιασα το πρώτο πέναλτι κόντρα στη Γαλλία, ήξερα ότι το άλλα παιδί που θα ερχόταν (σ.σ. ο Τσουαμενί) θα ήταν αγχωμένος. Το έριξε έξω. Πραγματικά τα γ@@@σε όλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τερματοφύλακας, με το κοινό να γελά και να τον χειροκροτεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις