Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Έμπνευση με τις προκρίσεις Άγιαξ & Μαντσεστερ Γ., τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα στο Stoiximan.gr!

Έμπνευση με τις προκρίσεις Άγιαξ & Μαντσεστερ Γ., τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα στο Stoiximan.gr!

Τις δύο τεράστιες ανατροπές στους “16” του Champions League προέβλεψε σωστά παίκτης στο Stoiximan.gr κερδίζοντας 72.043€ με συνολικό ποντάρισμα μόλις 503€.

Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησαν άφωνους τους ποδοσφαιρόφιλους σε κάθε γωνιά του πλανήτη με τις επικές τους ανατροπές στη φάση των “16” του Champions League. Την αρχή έκαναν οι Ολλανδοί την Τρίτη πηγαίνοντας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου έχοντας ηττηθεί με 2-1 από την Ρεάλ μέσα στο Άμστερνταμ. Ελάχιστοι τους έδιναν τύχη για πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο με μία επιβλητική εμφάνιση και ηγέτη τον Ντούσαν Τάντιτς, διέλυσαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 4-1!

Οι συγκινήσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς την  Τετάρτη την σκυτάλη την πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ πήγε στο Παρίσι για να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας πάρα πολλές απουσίες αλλά και το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα στο Ολντ Τράφορντ. Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της καθώς ποτέ ξανά στην ιστορία του Champions League δεν είχε γίνει ανατροπή μιας τέτοιας εντός έδρας ήττας. Ο Μάρκους Ράσφορντ όμως ήταν ψύχραιμος στις καθυστερήσεις και με εύστοχο πέναλτι έγραψε το τελικό 1-3 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Κέρδισε πάνω από 72.000€ με μόλις 503€!

Το γκολ του Ράσφορντ όμως δεν τον πανηγύρισαν έξαλλα μόνο οι φίλοι των “κόκκινων διαβόλων” αλλά και ο ****k6k9 που είχε επιλέξει στο Stoiximan.gr τις προκρίσεις τόσο του Άγιαξ όσο και της Γιουνάιτεντ σε δύο δελτία! Η απίστευτη έμπνευση του έδωσε 72.043€ με συνολικό ποντάρισμα μόλις 503€! Όπως ανέφερε ο ίδιος σε επικοινωνία με την ομάδα της Stoiximan, πίστευε πολύ αυτές τις δύο προκρίσεις. Την Τετάρτη το πρωί, μετά το 1-4 του Άγιαξ, σκέφτηκε να κάνει κάποια κάλυψη, αλλά τελικά η πίστη σε αυτό που είχε ποντάρει, τον οδήγησε να αφήσει τα στοιχήματα όπως είχαν.

Λίγες ώρες αργότερα, οι φωνές του ακούστηκαν σε όλη την Αττική την ώρα που ο Μάρκους Ράσφορντ έδινε την πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την απίστευτη έμπνευση για το στοίχημα που επέλεξε ο ****k6k9.

Τα δύο κερδισμένα δελτία:

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις