Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Εμβόλιο” η πρόκριση

Αισιόδοξοι οι διεθνείς για τους αγώνες κόντρα στην Ουκρανία, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Εμβολιάστηκαν οι διεθνείς εκτός από τους Κατσουράνη, Παπασταθόπουλο, Τζόρβα.

Με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Όμως  η πρώτη προπόνηση, εν όψει των αναμετρήσεων με την Ουκρανία, δεν έγινε με τις καλύτερες συνθήκες για τον Ότο Ρεχάγκελ αφού από αυτή απουσίαζε ο Τοροσίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κυριάκος, Μόρας , Καραγκούνης και Χαλκιάς (Ενέσεις ηθικού από Ρεχάγκελ)

Οι διεθνείς, με εξαίρεση τους Κατσουράνη, Παπασταθόπουλο, Τζόρβα, εμβολιάστηκαν αφού στην Ουκρανία η γρίπη των χοίρων έχει πάρει αναξέλεγκτες διαστάσεις. Πιθανότατα ο οργανισμός των τριών ποδοσφαιριστών έχει ευαισθησία σε κάποιες από τις πιθανές παρενέργειες των συστατικών που περιέχει το εμβόλιο και προτιμήθηκε να μην το κάνουν 
Το ιατρικό επιτελείο έκρινε ότι το εμβόλιο κατά του πρώτου ιού είναι αρκετό και θα προστατέψει τους ποδοσφαιριστές.  
Οι παίκτες παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι ενόψει των δύο πολύ κρίσιμων παιχνιδιών. “Θα παίξουν δύο πολύ καλές ομάδες, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα πάμε εμείς στο Μουντιάλ” δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης.
(Δείτε τα γκολ του αγώνα με την Λετονία)
 
Ο Κώστας Μήτρογλου που κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική αντρών τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Εθνική, θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν το όνειρό μου και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω”.
Αισιόδοξος και ο Γκέκας.
 
Ο πρώτος αγώνας κόντρα στην Ουκρανία θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/11 στις 20.00 στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας και ο επαναληπτικός την Τετάρτη στις 18/11 (Χάνει τη σεζόν ο Αμανατίδης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε