Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ενημέρωση Κώστα Μπακογιάννη για Βοτανικό στις δημοτικές παρατάξεις – Στις 30 Μαρτίου αποφασίζει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Ενημέρωση Κώστα Μπακογιάννη για Βοτανικό στις δημοτικές παρατάξεις – Στις 30 Μαρτίου αποφασίζει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Ο Κώστας Μπακογιάννης ενημέρωσε τις τρεις “αντίπαλες” δημοτικές παρατάξεις, επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση, για το θέμα του Βοτανικού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης κάλεσε τους εκπροσώπους των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ και τους ενημέρωσε τόσο για τις συμβάσεις όσο και για τη χρηματοδότηση του έργου, μια ημέρα πριν τη συνέντευξη Τύπου για το θέμα της διπλής ανάπλασης.

Ο δήμαρχος της Αθήνας ανέλυσε όλες τις λεπτομέρειες, επιθυμώντας τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 2 Μαρτίου θα γίνει δημοτικό συμβούλιο για το πρότζεκτ της Δπλής Ανάπλασης, όπου θα υπάρξει και η σχετική ψηφοφορία. Θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο οποίος θα έχει τα δικαιώματα στον Βοτανικό.

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για τις διμερείς συμβάσεις με τον Δήμο Αθηνών για το γήπεδο στο Βοτανικό. Πλέον ο λόγος περνά στα μέλη του συλλόγου, που θα κληθούν να αποφασίσουν, πιθανότατα στις 30 Μαρτίου, αν είναι υπέρ ή κατά της Διπλής Ανάπλασης. Μια απόφαση που θα είναι ιστορικής σημασίας για ολόκληρο τον σύλλογο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις