Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Έντι Ταβάρες: «Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με την Ρεάλ, το όνειρο του NBA είναι ακόμη εδώ»

Έντι Ταβάρες: «Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με την Ρεάλ, το όνειρο του NBA είναι ακόμη εδώ»
Intime.gr

Μπορεί οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης να καταβάλουν προσπάθεια για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες, αλλά ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έριξε «βόμβα», σχετικά με το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες με την Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο έμπειρος σέντερ όχι μόνο δεν έχει αποφασίσει για το εάν θα υπογράψει ή όχι νέο συμβόλαιο με τους «μερένγκες», αλλά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

«Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τη Μαδρίτη. Η αλήθεια είναι ότι μου απομένει ένας χρόνος στο συμβόλαιό μου και δεν ξέρω τι να σας πω. Ναι, ελπίζω να μπορέσουμε να έρθουμε σε συμφωνία, αλλά το όνειρο του ΝΒΑ είναι επίσης εκεί. Δεν θα το αρνηθώ. Όλα είναι στον αέρα, αλλά δεν ανησυχώ γι’ αυτό» δήλωσε ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, σε δηλώσεις του το «Relevo».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική μου ομάδα και στη συνέχεια θα προσπαθήσω να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο με τον σύλλογό μου μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Αν μείνω, ωραία, αλλά αν δεν μείνω, δεν πειράζει. Έχω πει πολλές φορές ότι το ΝΒΑ είναι στο μυαλό μου, αλλά πρέπει να αναλύσουμε τα πάντα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις