Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εντίνιο: Φταίει ο Μπάγεβιτς

Τον Μπάγεβιτς δείχνει ως υπεύθυνο ο Εντίνιο

Επίθεση στον Μπάγεβιτς εξαπέλυσε ο Εντίνιο, χρίζοντας ως υπεύθυνο για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ και το κακό κλίμα στα αποδυτήρια.

“Ο προπονητής είχε προβλήματα με τον Τζιμπούρ, με τον Χουανφράν. Και αυτά δεν είναι τυχαία. Και να ξέρετε και κάτι άλλο: ο προπονητής δεν είναι κοντά στους παίκτες. Γι αυτό προκύπτουν προβλήματα και υπάρχει κρίση”, τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος στην “Εξέδρα”.

 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες: “Όταν ο προπονητής κατηγορεί τους παίκτες ότι δεν τα δίνουν όλα, δεν λέει την αλήθεια. Αν μιλήσουν οι παίκτες όμως, θα τους σταυρώσουν. Γιατί ο κόσμο θεωρεί ότι πάντα φταίνε αυτοί. Δεν λέω ότι πρέπει να φύγει ο προπονητής.
 
Λέω ότι πρέπει να αλλάξει, να προσαρμοστεί στη θέση που βρίσκεται. Και να αρκεστεί σ’ αυτήν. Άλλαξε όλους τους σκάουτ, τους προπονητές του συλλόγου, τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, τους υπαλλήλους, έδιωξε παίκτες. Αν θέλει να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ, ας κατέβει υποψήφιος”.
 
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο επεισόδιο που είχε με τον τεχνικό της Ένωσης: “Εγώ δεν έκανα τίποτα και για το λόγο αυτό δεν αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επέβαλε η διοίκηση και δεν το πλήρωσα ποτέ. Πήγα στη διοίκηση με ένα χαρτί με υπογραφές των συμπαικτών μου, οι οποίοι με δικαίωναν και μαρτυρούσαν ότι δεν έφταιγα εγώ στο επεισόδιο.
 
Το έδειξα στον πρόεδρο, αλλά εκείνος μου είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα! Και τελικά στιγματίστηκα εγώ ως ο “κακός” της υπόθεσης. Με όσα συμβαίνουν, όμως, καταλαβαίνουν όλοι ότι ένοχος δεν είναι ο Εντίνιο αλλά ο προπονητής”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε