Τετάρτη, 21 Φεβ.
12oC Αθήνα

Έντονη κριτική στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την στάση που κράτησε στον θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Έντονη κριτική στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την στάση που κράτησε στον θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς
Reuters

Πολλά «σκληρά» σχόλια δέχεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την στάση που κράτησε στον θάνατο του καλού του φίλου, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του φίλου του, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος πέθανε στις 16 Δεκεμβρίου, από λευχαιμία, σε ηλικία 53 ετών, γεγονός που συγκέντρωσε αρκετά «σκληρά» σχόλια στο λογαριασμό του Σουηδού στο Instagram.

 «Προδότης», «Ξέρεις ότι ο φίλος σου ο Σίνισα πέθανε;», «Πώς έθαψε ο Ιμπραϊμοβιτς τον άνθρωπο που τον αγάπησε», «Ο Ιμπραϊμοβιτς έδειξε το αληθινό του πρόσωπο, τί άνθρωπος είναι;», ήταν μερικά από τα σχόλια, που «δέχθηκε» ο 41χρονος επιθετικός της Μίλαν.

Την ημέρα της κηδείας του Μιχαϊλοβιτς, ο «Ιμπρα» ήταν στο Κατάρ, για να παρακολουθήσει τον τελικό του Μουντιάλ, ανάμεσα στην Αργενινή και στην Γαλλία. Κι επίσης, «κατηγορείται», ότι δεν επικοινώνησε με τον Μιχαϊλοβιτς, όταν έμαθε ότι ήταν άρρωστος.

 «Δεν είχα την δύναμη, άφησα να περάσουν μερικές ημέρες»… απολογήθηκε ο Ιμπραϊμοβιτς, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις