Αθλητικά

ΕΟΕ: Επανεξελέγη ο Καπράλος!

Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ο κ. Καπράλος απέσπασε και τις 14 ψήφους στις σχετικές αρχαιρεσίες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι εκλογές ήταν στον… αέρα, καθώς ο Ισίδωρος Κούβελος που ήταν επίσης υποψήφιος για τη θέση του προέδρου εισήχθη στο Ωνάσειο με πόνους στο στήθος.

Το καταστατικό δεν προβλέπει αναβολή των εκλογών για τέτοιο λόγο… Ομως, ο Λάμπης Νικολάου, ο οποίος είχε οριστεί από την ΔΟΕ προεδρεύων της επιτροπής, ανακοίνωσε ότι πρέπει να αναβληθούν οι αρχαιρεσίες. Οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών που ήταν στο κτίριο διαφώνησαν μαζί του και ο κ. Νικολάου αποχώρησε από το κτίριο.

Ομως, η πλευρά Καπράλου συγκάλεσε την ολομέλεια και εξελέγη νέος προεδρεύων ο κ. Κανελλάκης, ο οποίος άρχισε τη διαδικασία.

Η πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου ανέφερε πως δεν αναγνωρίζει, ενώ ο Λάμπης Νικολάου είπε πως ενημέρωσε τη ΔΟΕ ότι δεν θα γίνουν εκλογές. 

Τελικά έγιναν και η κάλπη έβγαλε 14-0 υπέρ του Σπύρου Καπράλου. Οι 13 του Κούβελου δεν συμμετείχαν στη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το εκπληκτικό Μαρόκο απέκλεισε 3-2 στα πέναλτι τη «χλωμή» Ολλανδία και συνεχίζει στους «16» του Μουντιάλ
Συγκλόνισε ο Χάκπο των Ολλανδών καθώς σκόραρε αλλά δεν είχε το κουράγιο να πανηγυρίσει λόγω του προσωπικού του δράματος - Στους «16» πλέον το Μαρόκο θα βρει μπροστά του τον Καναδά
Ο άσος του Ολυμπιακού, Ayoub El Kaabi και οι συμπαίκτες του στην εθνική Μαρόκου ένα «κουβάρι» για την πρόκριση στους «16» σε βάρος της Ολλανδίας
5
«Εφιάλτης, πανωλεθρία, ντροπιαστική ήττα» - Στα «11 βήματα» στήνουν τα γερμανικά ΜΜΕ το σύνολο του Νάγκελσμαν για τον οδυνηρό αποκλεισμό
Η πρώτη ήττα της Γερμανίας σε διαδικασία πέναλτι σε μεγάλη διοργάνωση από τον τελικό του EURO 1976 με την θρυλική εκτέλεση του Τσεχοσλοβάκου, Αντονίν Πανένκα
Γερμανός οπαδός δείχνει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της «νασιονάλμανσαφτ» από το Παγκόσμιο Κύπελλο