Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΕΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σε Μπουρούση: «Γιάννη, σε ευχαριστούμε»

ΕΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σε Μπουρούση: «Γιάννη, σε ευχαριστούμε»
Intime.gr

Ο Γιάννης Μπουρούσης ανακοίνωσε το “αντίο” του στην ενεργό δράση και τόσο η Ελληνική Ομοσπονδία, όσο και οι ΚΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για όλα όσα προσέφερε στο άθλημα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης “κρέμασε” φανελάκι και τα παπούτσια του την Παρασκευή (09.07.2021), έχοντας αγωνιστεί (στα 21 χρόνια πορείας του) σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Αρμάνι Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Παναθηναϊκό, Περιστέρι Ζεϊζάνγκ Λάιονς και Γκραν Κανάρια και έχοντας αποτελέσει αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας,

Click4more: Τέλος εποχής και για Μπουρούση: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το μπάσκετ

Το δικό τους “αντίο” στον 37χρονο σέντερ είπαν τόσο η εθνική Ομοσπονδία, όσο και οι ΚΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, με αναρτήσεις τους στα social media.

“Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στην Εθνική Oμάδα την οποία υπηρέτησα για 15 χρόνια σ’ ένα αξέχαστο ταξίδι μέσα από το οποίο έζησα μεγάλες στιγμές. Δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό για έναν αθλητή από το να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο”. Γιάννη, σ’ ευχαριστούμε για όλα!” αναφέρει η ΕΟΚ.

“Γιάννη Μπουρούση, συγχαρητήρια για τη σπουδαία καριέρα σου και όλα όσα πέτυχες σε αυτά τα 21 χρόνια. Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας και συνολικά στο ελληνικό μπάσκετ. Σου ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη σε οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις να κάνεις στο μέλλον!” τονίζεται από τους “πράσινους”.

Καλή συνέχεια στο επόμενο μετερίζι της καριέρας σου.” αναφέρει η πλευρά της Ένωσης.

Θυμίζουμε ότι ο Μπουρούσης αποχαιρετά την ενεργό δράση, λίγο καιρό μετά τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκο Ζήση.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις