Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΕΟΚ για Παπαγιάννη: «Ο Παναθηναϊκός δεν του έδωσε άδεια – Θα συνεχιστεί η επικοινωνία»

ΕΟΚ για Παπαγιάννη: «Ο Παναθηναϊκός δεν του έδωσε άδεια – Θα συνεχιστεί η επικοινωνία»
ΦΩΤΟ Intime

Η ΕΟΚ εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με τους διαθέσιμους παίκτες ενόψει του αγώνα Βέλγιο – Ελλάδα για τα προκριματικά του Mundobasket 2023 και εξήγησε γιατί ανάμεσά τους δεν βρίσκεται ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να μην έχει δώσει άδεια στον Παπαγιάννη, παρότι στην Εθνική Ελλάδας θα βρίσκονται κανονικά οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, με την ΕΟΚ να σημειώνει ότι η επικοινωνία με την “πράσινη” ΠΑΕ θα συνεχιστεί για να βρεθεί μία λύση.

Η ενημέρωση από την ΕΟΚ

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Ηράκλειο και από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ για μια ήπια προπόνηση που έγινε με την παρουσία 18 παικτών. Στους 12 που αγωνίστηκαν με τη Λετονία και τον Νικ Καλάθη που ήταν στην αποστολή, προστέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο. Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης και Όμηρος Νετζηπογλου.

Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις