Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΟΚ κατά Αυγενάκη και Λιόλιου για επιχορήγηση και υγειονομικό πρωτόκολλο

ΕΟΚ κατά Αυγενάκη και Λιόλιου για επιχορήγηση και υγειονομικό πρωτόκολλο

Με ανακοινώσεις της η προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (EOK) βάλει κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και κατά του υποψηφίου για την προεδρία, Βαγγέλη Λιόλιου.

Κριτική στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη άσκησε η ΕΟΚ, λίγη ώρα μετά την ολοκλκήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της προσωρινής διοίκησης, λόγω της μη καταβολής της επιχορήγησης στην ομοσπονδίας όπως προβλέπεται, ενώ ταυτόχρονα απάντησε στον υποψήφιο, Βαγγέλη Λιόλιο, αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Η ανακοίνωση για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του προσωρινού Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. προς τον κ. Αυγενάκη για τα καταβολή της οικονομικής επιχορήγησης προς την Ομοσπονδία που αφορά την μισθοδοσία του υπαλληλικού προσωπικού αυτής και των Αθλητικών Ενώσεων, ο κ. Υφυπουργός αρνείται την υλοποίηση της νόμιμης αυτής υποχρέωσής του.

Η ανακοίνωση για τον Βαγγέλη Λιόλιο

Σε απάντηση της επικοινωνιακού χαρακτήρα δήλωσης του κ. Λιόλιου περί έλλειψης αντίδρασης του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.Κ. για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. επισημαίνονται τα ακόλουθα:
Η προσωρινή Διοίκηση της Ε.Ο.Κ. και όχι του κυρίου Βασιλακόπουλου, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λιόλιος επιχειρώντας κακόβουλα να προσωποποιήσει τη διορισμένη από το δικαστήριο διοίκηση για να δυσφημίσει κατά την άποψή του τον πρόεδρο αυτής, έχει ένα συγκεκριμένο και σαφώς περιορισμένο έργο να επιτελέσει και αυτό είναι η διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021.
Η συκοφαντική αυτή προσπάθεια του κ. Λιόλιου είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει ανταπόκριση από τα αθλητικά σωματεία, τα οποία έχουν πλήρη και σαφή γνώση για την ιστορική διαδρομή του κ. Βασιλακόπουλου στο αθλητικό κίνημα , την οποία δεν είναι σε θέση κανείς να αλλοιώσει προς ίδιον και κάθε άλλο παρά νόμιμο αλλά και ηθικό προσωπικό όφελος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις