Site icon NewsIT

ΕΟΚ: «Μπάχαλο» και αποχώρηση Βασιλακόπουλου – Ισοψήφησε με Χριστοδούλου

05.04.2021 | 16:14
ΕΟΚ: «Μπάχαλο» και αποχώρηση Βασιλακόπουλου – Ισοψήφησε με Χριστοδούλου

Δεν ολοκληρώθηκε το η πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ. Αποχώρησε από τη συνεδρίαση ο Γιώργος Βασιλακόπουλος – Διαφωνία για το αν πρέπει ή όχι να ψηφίσει ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης – Τέθηκαν αντιμέτωποι ο απερχόμενος πρόεδρος και ο Φάνης Χριστοδούλου, στην ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου του Δ.Σ.

«Στραβό» ξεκίνημα για την προσωρινή διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο Αθηνών για την ΕΟΚ. Έστω και διαδικτυακά –μέσω «Zoom»- η πρώτη συνεδρίαση ήταν επεισοδιακή, καθώς δεν κατέστη εφικτό λόγω ισοψηφίας να συγκροτηθεί σε σώμα και να βρεθεί λύση ούτε για το θέμα του προσωρινού προέδρου.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος ισοψήφησε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Φάνη Χριστοδούλου, με 8 ψήφους έκαστος, για την προεδρία της προσωρινής διοίκησης, η οποία και είναι υπεύθυνη να διενεργήσει αρχαιρεσίες. Λόγω της ισοψηφίας δεν κατέστη εφικτό να συγκροτηθεί σε σώμα η προσωρινή διοίκηση.

Τον Φάνη Χριστοδούλου πρότεινε για προσωρινό πρόεδρο της ΕΟΚ ο υποψήφιος για την προεδρία Παναγιώτης Φασούλας (ήταν και πρόταση του συνυποψήφιου για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών). Υπήρξαν αρκετά «λευκά», ενώ ο Σάββας Λόρτος απουσίαζε.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (5/4), είχε υποβάλλει την παραίτηση του ο Νίκος Φιλίππου. Όμως, ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, που μπαίνει στο ΔΣ ως επιλαχών μετά την παραίτηση Φιλίππου, αναζητείται. Η δική του ψήφος θα έκρινε ποιος θα είναι ο προσωρινός πρόεδρος μετά την ισοψηφία Βασιλακόπουλου-Χριστοδούλου. Αν δεν δεχτεί ο Καλαϊτζάκης να μπει στο Δ.Σ. και να ψηφίσει, τη θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Ρόζης.

Ο κ. Βασιλακόπουλος απαίτησε να μην συμμετάσχει ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, ενώ οι υπόλοιπες πλευρές επέμειναν ότι έχει δικαίωμα. Υπήρξε κόντρα ανάμεσα στους εμπλεκόμενους και ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ αποχώρησε από το zoom.

Τυπικά η τηλεδιάσκεψη έχει διακοπεί λόγω τεχνικού προβλήματος και θα συνεχιστεί την Τρίτη (06.04.2021), ωστόσο από την πλευρά Φασούλα και Λιόλιου είναι προφανές πως υπάρχει άτυπη συμμαχία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version