Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Επαφές Παρί Σεν Ζερμέν με τον πατέρα του Μέσι!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Αργεντινός δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και οι επίδοξοι “μνηστήρες” συνεχίζουν να κάνουν… όνειρα.

Θα παραμείνει ο Μέσι στην Βαρκελώνη ή μήπως θα ακολουθήσει τον Πέπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι; Από την Γαλλία, προτιμούν να απαντούν σε αυτή την ερώτηση, εισάγοντας έναν τρίτο δρόμο.

Σύμφωνα με την «RTL», στην πραγματικότητα, η Παρί Σ.Ζ εδώ και μερικές εβδομάδες προετοιμάζεται για μια πραγματική επίθεση, προκειμένμου να ντύσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο με την φανέλα της. Μετά την αρνητική απάντηση του Νειμάρ το καλοκαίρι, οι Παριζιάνοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείσουν τον Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, μετά από μια καριέρα που πέρασε εξ ολοκλήρου στην Καταλονία.

Ήδη ο Πάτρικ Κλάιφερτ, ο άνθρωπος της Παρί Σ.Ζ που ελέγχει τις κινήσεις στην μετεγγραφική αγορά, φαίνεται ότι ήδη έχει επικοινωνήσει με τον Χόρχε Μέσι, πατέρα και μάναζτερ του Λιονέλ. Οι Παριζιάνοι ελπίζουν να επωφεληθούν από τις περίπλοκες σχέσεις που φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του παίκτη και του ισπανικού συλλόγου, αλλά και τις τελευταίες δηλώσεις του Γκουαρντιόλα, που είπε ότι θα ήταν ευχαριστημένος βλέποντας τον Μέσι να τελειώσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε