Αθλητικά

Επαφή Βιντιάδη με Μαύρο – Αισιόδοξα μηνύματα από το Λονδίνο

Επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΑΕΚ είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Βιντιάδης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του και την πορεία των επαφών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Έλληνας επιχειρηματίας τηλεφώνησε στον Θωμά Μαύρο, προκειμένου να τον συγχαρεί αφενός, για το εγχείρημα να “βγεί μπροστά” σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο για την Ένωση, αφετέρου για να τον ενημερώσει για τις δικές του προθέσεις.

Αν και απέφυγε να δεσμευτεί για επένδυση στην ομάδα μαζί με τον Κιθ Χάρις, τόνισε στον Θωμά Μαύρο πως η μελέτη των στοιχείων της ΠΑΕ που του έχουν αποσταλεί συνεχίζεται, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ανακολουθίες ανάμεσα σε όσα του είχαν πει από τη διοίκηση και αυτά που βλέπει στα έγγραφα, αλλά ζήτησε χρόνο καθώς ο φάκελος είναι ογκώδης.

Πάντως, δεν του έκρυψε πως οι φιλοδοξίες του για την ομάδα είναι μεγάλες κι εφόσον τελικά αποφασίσει να επενδύσει ο σύλλογος θα αλλάξει… επίπεδο.

Ο Θωμάς Μαύρος έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε, αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν και θα φανεί αν θα επενδύσει στην ομάδα η πλευρά Βιντιάδη-Χάρις.

Περιμένοντας τον Χάρις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα