Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ με εμφατικό διπλό στο «σπίτι» του Μουρίνιο (video)

Επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ με εμφατικό διπλό στο «σπίτι» του Μουρίνιο (video)

Πέντε αγωνιστικές μακριά από τη νίκη και τα γκολ ήταν πολλές για την Λίβερπουλ, η οποία «πάτησε» εκτός έδρας την Τότεναμ με 3-1 και φώναξε «παρούσα» στη μάχη της κορυφής της Premier League

Στο -4 από την κορυφή βρίσκεται πλέον η Λίβερπουλ που νίκησε 3-1 την Τότεναμ εκτός έδρας, για την 20η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι» είδαν το VAR να τους… συγχωρεί την ολιγωρία που οδήγησε στο γκολ του Σον στο 3′ και τελικά ευτύχησαν να προηγηθούν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Σανέ να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Φιρμίνιο στην κενή εστία και τον Βραζιλιάνο να μην αστοχεί.

Η απόλυτη «ψυχρολουσία» για την ομάδα του Μουρίνιο ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αφού ο Άρνολτν στο 47′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχα χάσει και τον Χάρι Κέιν που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στην ανάπαυλα. Η μείωση του σκορ με τον Χόιμπιεργκ στο 49′ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά αν και στο 57′ η γκολάρα του Σαλάχ ακυρώθηκε με VAR, αφού ο Φιρμίνιο ειχε κάνει χέρι νωρίτερα, στο 65΄ο Σανέ εκτέλεσε τον Γιορίς διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 που δεν άλλαξε ως τη λήξη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις