Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Επική Σάκκαρη, νίκησε με ανατροπή τη Σερένα Γουίλιαμς (video)

Επική Σάκκαρη, νίκησε με ανατροπή τη Σερένα Γουίλιαμς (video)

Η Μαρία Σάκκαρη υποχρέωσε τη σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς σε ήττα και μάλιστα με ανατροπή. Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε απέναντι στο είδωλό της στο πλαίσιο του Open στο Σινσινάτι και κατάφερε να νικήσει με ανατροπή!

Η νίκη (5-7, 7-6(5), 6-1) που πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Σερένα Γουίλιαμς είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της, μέχρι την επόμενη.

Αν και έμεινε πίσω στο σκορ, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να υποχρεώσει τη «βασίλισσα» των κορτ σε ήττα.

https://twitter.com/WTA/status/1298459627504328704?s=20

Η Γουίλιαμς μπήκε στον αγώνα δυναμικά, πέτυχε πρώτη break (3-1), αλλά η Σάκκαρη κατάφερε να ισορροπήσει (4-5). Η Σερένα Γουίλιαμς πέτυχε και δεύτερο break, στο 12ο game του πρώτου σετ (5-7).

Με break προηγήθηκε και στο δεύτερο σετ η Γουίλιαμς, η οποία μάλιστα βρέθηκε να σερβίρει στο 5-3 για τη νίκη, όμως η Μαρία Σάκκαρη δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Κατέκτησε το δεύτερο σετ στο tie break και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε την αγωνιστική καθίζηση και απογοήτευση της Γουίλιαμς και έκανε… περίπατο το καθοριστικό σετ.

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα 

Μετά τη νίκη της επί της κορυφαίας τενίστριας στον κόσμο, η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Western & Southern Open, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τα μεσάνυχτα θα αντιμετωπίσει την Γιοχάνα Κόντα.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Νιώθω υπέροχα γιατί η Σερένα ήταν το ίνδαλμά μου μεγαλώνοντας και προφανώς έχει πετύχει τόσα πολλά. Είμαι υπερήφανη που κατάφερα να κερδίσω αυτό το ματς, χάρη στη μαχητικότητα και τη πνευματική μου δύναμη» είπε η Σάκκαρη μετά τον θρίαμβο της.

Με πληροφορίες από tennis24.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις