Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιμένει ο Ερυθρός Αστέρας για Μακέντα – “Ο Παναθηναϊκός θέλει να δυσκολέψει τις διαπραγματεύσεις”

Επιμένει ο Ερυθρός Αστέρας για Μακέντα – “Ο Παναθηναϊκός θέλει να δυσκολέψει τις διαπραγματεύσεις”
ΦΩΤΟ intime

Σερβική ιστοσελίδα ισχυρίζεται σε σημερινό (29/8) της δημοσίευμα πως η υπόθεση Μακέντα δεν έχει τελειώσει για τον Ερυθρό Αστέρα, αφού ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με τον παίκτη ώστε να βελτιώσει την διαπραγματευτική του θέση. 

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να συμφώνησε -προφορικά-  με τον Φεντερικό Μακέντα για επέκταση του συμβολαίου του Ιταλού επιθετικού ως το 2023, αλλά στη Σερβία έχουν διαφορετική άποψη για; το πως… μεταφράζεται αυτή η κίνηση των “πρασίνων”.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “Zurnal” αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο Ερυθρός Αστέρας διεκδικεί ακόμα τον παίκτη, καθώς αυτός παραμένει δυσαρεστημένος με τις αποδοχές του, ενώ ο Παναθηναϊκός άφησε να διαρρεύσει η προφορική συμφωνία μόνο και μόνο για να καλυτερεύσει τη θέση του στις διαπραγματεύσεις.

“Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μακέντα είναι μια κίνηση μόνο για να βελτιώσει την διαπραγματευτική θέση τους. Όμως ο παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος με τις 400.000 ευρώ και θέλει να πάει στον Ερυθρό Αστέρα. Όπως έχουν τα πράγματα τώρα, σύντομα θα πάει στο Βελιγράδι”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ο Ερυθρός Αστέρας πάντως επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τον παίκτη και μένει να φανεί αν θα επανέλθει με νέα πρόταση και φυσικά ποια θα είναι η στάση του Παναθηναϊκού πάνω στο ζήτημα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις