Site icon NewsIT

Επίσημα στη Μόναχο 1860 ο Γρηγόρης Μάκος! (ΦΩΤΟ)

10.07.2012 | 18:35
ΦΩΤΟ tsv1860.de

ΦΩΤΟ tsv1860.de

Ο διεθνής Έλληνας μέσος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Μονάχου και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία για τα επόμενα δύο χρόνια.

“Τελειώνει” και ο Λαγός από την ΑΕΚ

Ο Γρηγόρης Μάκος είναι πλέον παίκτης της Μόναχο 1860, η οποία τον ανακοίνωσε και τον παρουσίασε επίσημα την Τρίτη: «Είμαι ευγνώμων που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Το μυστικό για να έρθω ήταν η εμπιστοσύνη των διοικούντων και του προπονητή. Ήταν σημαντικό να κάνω το βήμα και να έρθω στην Γερμανία. Ο κ.Μάουρερ που τον ξέρω από την Ελλάδα και ο Φλόριαν Χίντερμπέργκερ πιστεύουν σε μένα. Θέλω να πάμε καλύτερα από την 6η θέση που είχε πέρυσι η ομάδα.

Όταν κάποιος φεύγει από το σπίτι του, αφήνει πίσω την οικογένεια του και τους φίλους του. Όμως αυτά είναι το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι, αφού θέλω να ανέβω γρήγορα επαγγελματικά. Η Γερμανία είναι το καλύτερο βήμα στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Είναι δώρο που μπορούν να έρχονται εδώ και Έλληνες παίκτες. Η πόλη μου αρέσει πολύ, είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να μάθω γρήγορα και τα γερμανικά”, δήλωσε ο Μάκος.

Ο προπονητής Ράινερ Μάουρερ τόνισε από την πλευρά του: «Είναι ένας παίκτης για την ομάδα, παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου και θα μας βοηθήσει να φτάνουμε στο γκολ. Εχουμε ψάξει καλά την ελληνική αγορά».

Ο Αθλητικός Διευθυντής Φλόριαν Χίντερμπέργκερ τόνισε: «Μιλάμε καιρό με τον Μάκο. Ηταν στην μέση το EURO. Ταιριάζει με τον χαρακτήρα της ομάδας που έχουμε. Πήγαν όλα καλά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version